Samenwerking omdat we graag voor je klaar wanneer je te maken hebt met verlies in zwangerschap.

schedule 25 juni 2024
bookmark_border
create

Stilbegin Coaching is SAMENWERKINGSPARTNER van het platvorm alles over rouw.

Het platvorm alles over rouw is een initiatief van meerdere professionele organisaties en hulpverleners die samenwerken om jou te helpen rondom rouw en verlies. Het platform  alles over rouw  wil vanuit christelijke visie een verbindende schakel zijn om jou informatie, contactmogelijkheden en professionele hulp te bieden.

Het platform is een initiatief van Stichting Als kanker je raakt, NPV – Zorg voor het leven, Stichting Schuilplaats en Lelie zorggroep. Neem een kijkje op de website van alles over rouw. www.allesoverrouw.nl

Stilbegin Coaching biedt professionele specialistische begeleiding op maat na verlies in zwangerschap. De praktijk werkt met een kortdurend traject voor jou als individu of jullie als stel. Het traject is speciaal ontwikkeld voor begeleiding bij verlies in zwangerschap. Tijdens het kortdurende traject van Stilbegin Coaching werken we met verschillende werkvormen die je verrassende inzichten, praktische handvatten en nieuwe ervaringen opleveren. Tijdens het traject bij Stilbegin Coaching krijg je van mij gerichte begeleiding als professional én ervaringsdeskundige.

Wij als platform alles over rouw en praktijk Stilbegin Coaching zien uit naar een hele fijne samenwerking en staan graag klaar voor jou wanneer je te maken hebt met verlies in de zwangerschap. En hierbij mag je denken aan alle verlies in zwangerschap. Heb je een miskraam, buitenbaarmoederlijke zwangerschap of stilgeboorte meegemaakt? Of misschien waren er embryo’s in een vruchtbaarheidstraject? Of welke andere vorm van verlies in zwangerschap dan ook. Hoe pril of vergevorderd je zwangerschap ook was. Hoe kort of lang geleden het ook is geweest.

Stilbegin Coaching is er voor jou als je op zoekt bent naar christelijke specialistische miskraambegeleiding.

Wil je meer informatie, stuur een mailtje naar welkom@stilbegincoaching.nl