Voor werkgevers

Een op de tien zwangerschappen eindigt in een miskraam. Verlies in zwangerschap komt dus vaak voor. En treft veel mensen. Mogelijk ook uw collega.

Hoe vrouwen (en hun partners trouwens ook) omgaan met dit verlies in de (prille) zwangerschap verschilt enorm. Voor sommigen gaat het leven gewoon door. Voor anderen staat het leven stil. En soms leek het allemaal verwerkt maar komen er later toch gevoelens van verlies en verdriet. Die soms niet eens als zodanig herkend worden. Dit alles kan ook leiden tot verminderde aandacht voor het werk. Mogelijk zelfs tot uitval op het werk. Ziet u een collega met verdriet vanwege een verlies in zwangerschap? Of vermoedt u dit? Ook bij nog vage signalen kan het al enorm helpend zijn uw collega te attenderen op specialistische begeleiding bij verlies in zwangerschap. Juist u als werkgever kan hier een belangrijke rol in spelen.

Ik ben door Miskraambegeleiding Nederland gecertificeerd coach. Ik werk met het door de KNOV geaccrediteerde 5-stappenprogramma “Krachtig herstellen van je verlies in zwangerschap”. Dit is een effectief programma dat speciaal ontwikkeld is voor het krachtig herstellen bij verlies in zwangerschap.


Plan een gesprek in via onderstaand contactformulier. We bespreken samen de mogelijkheden. 


Annemarie de Bruin
welkom@stilbegincoaching.nl
06-13964274