Een kortdurend en effectief traject

Kortdurend en effectief traject 

“Krachtig herstel na een miskraam”

Stilbegin Coaching werkt met het in de praktijk bewezen 5-stappen programma van Miskraambegeleiding Nederland. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor begeleiding na verlies in zwangerschap. Tijdens het kortdurende traject van Stilbegin Coaching  werken we met verschillende werkvormen die je verrassende inzichten, praktische handvatten en nieuwe ervaringen opleveren. Tijdens het traject bij Stilbegin Coaching krijg je van mij gerichte begeleiding als professional én ervaringsdeskundige.

Welke 5 stappen gaan we doorlopen?

  • We brengen kort en krachtig jouw situatie in kaart. Waaruit vaak al de eerste helpende inzichten ontstaan.
  • We staan stil en hebben bewust aandacht voor wat je verloren bent. Een bijzonder moment.
  • We kijken naar je gezin en alle gezinsleden. Na deze stap voel jij je weer steviger staan als vrouw, man, partner als moeder, als vader.
  • Verlies van een kindje kost veel energie. In deze stap leer je weer rust en ontspanning vinden na je miskraam.
  • Na deze stap, stap jij met vertrouwen in je jezelf de toekomst in. Zodat je je verder kunt ontwikkelen in je werk, relatie en als moeder.

Wat kun je verwachten na dit traject?

  • Je ervaart meer rust in je hoofd.
  • Je hebt weer meer vertrouwen in jezelf, je lichaam en een (eventuele) volgende zwangerschap.
  • Je kunt beter genieten van je leven, ook van de kleine dingen.
  • Je ervaart meer energie om dingen te ondernemen.
  • Je kunt beter aandacht geven aan je miskraam, op een manier die bij jou past.

Hoe ik begeleid.

Mijn benadering is open, persoonlijk en met interesse voor jou. Ik ben christen en met Stilbegin Coaching ben ik er voor iedereen, voor ieder verhaal, voor jou. Waar jij het fijn vindt kan het geloof zeker een plaats krijgen in het coaching traject. Weet dat je welkom bent zoals je bent. Ik ben door Miskraambegeleiding Nederland gecertificeerd coach en ben aangesloten bij het kwalitietsnetwerk van Miskraambegeleiding Nederland. Ik werk oa met het door de KNOV geaccrediteerde 5-stappenprogramma “Krachtig herstellen van je verlies in zwangerschap”. Dit is een programma dat speciaal ontwikkeld is om vrouwen en stellen te begeleiden bij verlies in zwangerschap. In mijn begeleiding vind ik het belangrijk dat je je welkom voelt.  Wil je meer lezen over mij? Lees het hier . Wil je een inkijkje in de begeleiding? Lees hier de blogs.


Merk je dat je hulp nodig hebt om goed te herstellen?

Alles begint met een hartelijke kennismaking. Bel me gerust of vul dit formulier in.


Annemarie de Bruin
welkom@stilbegincoaching.nl
06-13964274